В Аргентині досліджують використання біорегуляторів на лохині
Аргентина покращує якість і конкурентоспроможність своїх врожаїв лохини, вивчаючи використання біорегуляторів у рамках докторської дисертації в Національному інституті сільськогосподарських технологій (INTA) у Конкордії.
Про це повідомляє PortaldelCampo.cl.
Дослідження зосереджене на впливі біорегуляторів, таких як етилен, цитокініни та ауксини, на дозрівання, твердість, розмір і поживну цінність чорниці.
Дослідження має на меті дозволити виробникам адаптуватися до умов експорту та зберігання за допомогою диференційованих стратегій управління та, зрештою, підвищити ефективність процесу збору врожаю.
Дослідження має на меті надати як дослідникам, так і виробникам цінну інформацію, яка оптимізує використання біорегуляторів у виробництві лохини та покращить якість і стійкість ягід.
Читайте також: На розмір ягід лохини вплинув не так полив, як вологість повітря