«Дунайський аграрій» випустив аджику з органічних овочів
Аджику з органічних овочів, запечених на багатті з гілок фруктових дерев органічного саду випустило органічне підприємство «Дунайський аграрій», що в селі Саф’яни на Одещині.
Про це повідомляється на сторінці компанії у Фейсбук.
«Ретельно відібрані найкращі сорти органічного перцю створюють унікальний та пікантний букет, що захоплює та пробуджує смакові рецептори, – йдеться у повідомленні. – Склад: овочі запечені на багатті з гілок фруктових дерев органічного саду, томати, перець болгарський, перець чілі, баклажани, олія соняшникова, часник, сіль».
Замовляти аджику в онлайнмагазині радять разом із куркою вільного вигулу.
Читайте також: Виробники варення пояснили причину переорієнтації на соління