Агромаркет

Виробники органічної продукції можуть отримати гранти

Виробники органічної продукції можуть отримати гранти

Програма грантів в органічному секторі, яка фінансується Швейцарією та впроваджується в межах проєкту «Жіноче підприємництво в органічному секторі» (WEOS), розпочала приймати заявки для участі у конкурсі.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства аграрної політики та продовольства України.

До участі в конкурсі на отримання гранту за даною грантовою програмою допускаються українські сертифіковані оператори органічного ринку, які представлені на внутрішньому ринку або готові вийти на ринок України.

В межах Програми грантів в органічному секторі може надаватися підтримка для придбання обладнання, але його вартість не повинна перевищувати 60% від загальної суми гранту. Повний перелік витрат, які не підлягають фінансуванню, наведено в положенні про Програму грантів в органічному секторі.

Заявки разом з додатками на отримання грантів приймаються до 10 листопада 2024 року подаються через електронну форму за посиланням.

24 жовтня буде проведено інформаційний вебінар, під час якого можна буде дізнатись більше про умови програми. Реєстрація для участі у вебінарі за посиланням – http://surl.li/dhstzq.

Програма грантів в органічному секторі фінансується Швейцарією та впроваджується в межах проекту «Жіноче підприємництво в органічному секторі» (WEOS), що впроваджується МБО «Інформаційний центр «Зелене досьє» у партнерстві з громадською спілкою «Органічна ініціатива» та швейцарсько-українською програмою «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (QFTP), що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).

Нагадаємо, експорт органічної продукції перевищив торішні показники.