Більша вага свинячої туші на забої ‒ один із світових трендів
Один із світових трендів у свинарстві сьогодні ‒ збільшення ваги туші на забої. Він простежується і в Європі, і в Америці.
Про це під час Міжнародного практичного форуму Pigs Farming Industry повідомив Геннадій Чернецький, технічний спеціаліст у галузі свинарства, менеджер із роботи з ключовими клієнтами РІС Україна ‒ ТОВ «Генетична компанія».
«Тому наша компанія звернула увагу на великі свинячі туші, ‒ зазначив він. ‒ На тих самих площах, за невеликих додаткових затрат ми створюємо продукт із більшою кількістю шматків м’яса на продаж».
Як повідомлялося, в Україні промислова технологія не налаштована на вирощування свиней вагою до 170 кг. До такої маси відгодовують селяни.