Техніка

ELVORTI презентувала у Болгарії перший український обприскувач для точного землеробства

ELVORTI презентувала у Болгарії перший український обприскувач для точного землеробства

Провідний український виробник сільськогосподарської техніки ELVORTI представив свою продукцію на міжнародному виставковому заході БАТА-АГРО 2023 у місті Стара Загора (Болгарія). Ця велика і значуща подія була чудовою можливістю для ELVORTI продемонструвати свої інновації, професіоналізм та передові технології на ринку Болгарії.

Про це AgroTimes повідомили фахівці компанії-виробника.

У процесі участі у БАТА-АГРО 2023 відбулися презентації новітніх моделей техніки, багато ділових зустрічей та заходів, налаштування контактів, налагодження співпраці з європейськими партнерами та обмін досвідом з іншими фахівцями, які сприяли підвищенню іміджу ELVORTI на міжнародному ринку. 

Один з найцікавіших експонатів на стенді ELVORTI – причіпний обприскувач TETIS 24 – перший український причіпний обприскувач TETIS для точного землеробства.

TETIS має ряд переваг перед іншими обприскувачами: контроль на всіх етапах, пофорсуночне включення, робота у важких умовах, рівномірна обробка рослин, автоматична стабілізація штанги, штанга виготовлена з легкої високоміцної австрійської сталі, збільшена продуктивність до 35 га/год. Для зручності ELVORTI пропонує три види комплектації обприскувача TETIS: Комплектацією Standart з комп’ютером BRAVO 400S LT;  Комплектація Premium з комп’ютером BRAVO 400S, з підтримкою технології Seletron; Комплектація ISOBUS потребує наявність комп’ютера на тракторі та блоку контролера завдань (Task Controller).

Нагадаємо, раніше також повідомлялося, що ELVORTI представила новинки сільгосптехніки на Ką pasėsi – 2023 у Литві.