Овочі-Ягоди-Сад

Випустили в'ялені томати з органічної сировини

Випустили в'ялені томати з органічної сировини

ТОВ «Дунайський Аграрій», що в селі Саф’яни на Одещині та виробник Андрій Бігленко (ТМ «Українські в’ялені помідори») зробили спільний проєкт – уперше в Україні випустили органічні в’ялені томати.

Про це йдеться на сторінці «Дунайського Аграрія» у Фейсбук.

«Наскільки це смачно, навіть важко розказати, – зазначають виробники. – Ми вважаємо, що у кожної людини, завжди в холодильнику має бути така баночка в’ялених томатів. Це смачно, корисно, а також зручно, бо з них можливо швидко приготувати будь-яку апетитну закуску».

Уточнюють, що найпростішою стравою є брускети з в’яленими томатами або намазка з в’ялених томатів і сиру рікота. 

Уточнюється, що органічні в’ялені томати консервуються за класичним та оригінальним рецептом. До складу класичних в’ялених томатів входять власне томати в’ялені органічні, олія рафінована соняшникова високоолеїнова органічна, часник органічний, спеції органічні, сіль харчова. У складі оригінальних в’ялених томатів – томати в’ялені органічні, олія нерафінована (запашна) соняшникова високоолеїнова органічна, часник органічний, спеції органічні, сіль харчова. 

Читайте також: Лідером з вирощування овочів став Ізмаїльський район Одещини