Забійний цех індиківничого господарства має потужність 300 голів на годину
Приватне підприємство «Пан Індик» (Чернівецька область) за останні роки побудувало забійний цех для птиці. Сучасне європейське устаткування має потужність 300 голів на годину.
Про це в інтерв’ю журналу «Наше птахівництво» розповів Олександр Співачук, головний лікар ПП «Пан Індик».
«Цех працює з дотриманням стандартів ЄС щодо інновацій в автоматизації процесів, технології забою птиці, контролю санітарії та мінімізації впливу на навколишнє середовище», – зазначив він.
Також на підприємстві впроваджено міжнародну систему сертифікації та стандартизації НАССР для своєчасного виявлення небезпечних чинників та критичних точок контролю.
«Пан Індик» реалізує охолоджене м’ясо індички під однойменною ТМ у власну торговельну мережу, торговельні точки партнерів, магазини та супермаркети України, додав Олександр Співачук.
Як повідомлялося, після закінчення війни ринок індичатини повинен розвиватися динамічно.