На «Шуварі» відкриють ринок м’ясних напівтуш
Наступного тижня на найбільшому гуртовому ринку сільгосппродукції західного регіону «Шувар» відкриють ринок м’ясних напівтуш. Тут можна буде обрати свіжу свинину, яловичину, баранину й відразу забрати.
Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив директор «Шувару» Іван Федишин.
«Уже наступного тижня запускаємо новий продукт на ринку «Шувар». Новий не лише для компанії, а й для України загалом», – наголосив він.
Локація на фасаді м’ясного терміналу з’єднана з рампою, щоб постачальники могли напряму завантажувати продукцію на лінію. Зала обладнана сучасною лінією подачі напівтуш із вагою. Температура всередині підтримуватиметься на оптимальному для м’яса рівні, запевнив Іван Федишин.
Як повідомлялося, ціни на живець свиней впали, але ненадовго.
Нагадаємо, експорт мороженого м’яса ВРХ за 10 місяців зріс на 19,8%.