Елеватор

«Елеваторпромсервіс» поставив конвеєр для миколаївської агрокомпанії

«Елеваторпромсервіс» спроектував, виготовив і відвантажив конвеєр стрічковий роликовий телескопічний пересувної КЛТ-250.800.28 для ТОВ «Соліс Грейн Компані», яка функціонує на території Миколаївської області.

Про це повідомляє пресслужба «Елеваторпромсервісу».

Продуктивність такого конвейера за умов стабільної подачі продукту 250 т/год. (по зерну). Формований штабелт заввишки 10,5 м. Конвеєр працює на пневмоході, в розкладеному вигляді, по осях кінцевих барабанів він завдовжки 28 м. Має регулювання кута підйому стріли. Привід: мотор-редуктор імпортного виробництва.

Стрічка завширшки 800 мм – шевронна, виробництва DERBY. Швидкість руху стрічки для даного конвейера 3,6 м/с.

Шевронна стрічка виготовлена ​​за європейськими стандартами, вважається найкращою стрічкою для конвеєрів, що має об’ємний періодичний малюнок по всій довжині і дозволяє транспортувати вантаж під великим кутом нахилу конвеєра.

Конвеєр КЛТ застосовується на різних підприємствах з переробки та зберігання зерна. Його мобільність, компактність, маневреність телескопа довгою в розкладеному вигляді дозволяє завантажувати зерно насипним методом на всі види транспорту (водний, автомобільний, залізничний).

Нагадаємо, «Елеваторпромсервіс» перевірив роботу свого обладнання в Одеському порту. Також ми повідомляли про те, що «Елеваторпромсервіс» встановив власні автомобілерозвантажувачі в «Давосі».