Агромаркет

«ПриватБанк» знижує комісію на фінансовий лізинг

«ПриватБанк» знижує комісію на фінансовий лізинг

Акція «ПриватБанку» в рамках проєкту «Успішний бізнес. Фінансування за програмою “Фінансовий лізинг”» триватиме з 26 липня до 15 серпня 2021 року. Згідно з її умовами, разову комісію на фінансовий лізинг знижено на 0,5% – зі стандартних 0,5 – 1,5% до 0 – 1%.

Скористатися такою можливістю мають нагоду клієнти «ПриватБанку» – зареєстровані підприємці та юридичні особи, котрі ведуть бізнес не менше ніж 12 місяців, не подавали таких заявок протягом 30 днів до початку акції і мають достатні фінансові показники для отримання фінансового лізингу в «ПриватБанку». Важливий нюанс: подані до 26 липня заявки, що перебувають на оформленні, не братимуть участь в акції.

Щоб отримати знижку, потрібно зареєструватися в акції з 26 липня до 15 серпня 2021 року,  а коли зателефонує менеджер банку, повідомити йому свій ЄДРПОУ чи реєстраційний код підприємця. Подати заявку можна у відділенні банку, призначивши зустріч із менеджером, або через сайт чи в мобільному додатку «Приват 24 для бізнесу».

Далі треба надати документи для отримання фінансового лізингу в «ПриватБанку». Розмір комісії буде зазначено в договорі, який має бути укладено до 30 вересня.

Нагадаємо, «ПриватБанк» також оголосив акційні ставки на кредити. «КУБ».