Техніка

Оборот компанії Pöttinger і далі зростає

У час загальносвітової кризи, спричиненою Covid-19, оборот компанії Pöttinger не припиняв ріст. І наразі виробник має чимало замовлень.

Про це повідомляє profi.co.uk.

До кінця поточного фінансового року (31 липня) компанія збирається повідомити про оборот 2020/2021 р., що склав € 395 млн. Це більше за 2019/2020 рр. (€ 366 млн) і навіть перевищує попередній рекордний показник у € 382 млн у 2018/2019 рр.

речник виконавчого комітету компанії Pöttinger
Грегор Дітахмайр

«Через пандемію нам довелося бути обережними і навіть трохи скоротити обсяг виробництва, щоб знизити ризик створення занадто великих запасів обладнання в разі скорочення попиту. Ми були здивовані, виявивши, що попит на нові машини виріс», – зазначив речник виконавчого комітету компанії Pöttinger Грегор Дітахмайр.

Він також відзначив, що Pöttinger стає сильнішою за кордоном, зокрема, спостерігається стабільне зростання в Північній Америці.

«Цього року товарообіг збільшиться, але в розподілі немає ніяких змін, і на внутрішній ринок Австрії як і раніше припадає 10% продажів машин. Експорт становить 90% обороту, а Німеччина (19%) і Франція (15%) залишаються двома найбільшими ринками. Комплекти для пасовищ (косарки, ворушилки та граблі) складають 46% обороту, потім йде ґрунтообробна техніка (16%), прес-підбирачі та причепи-підбирачі (15%) і сівалки (9,0%)», – йдеться в публікації.

Нагадаємо, Pöttinger відкрив новий завод з виробництва прес-підбирачів і граблів.