Техніка

Частка тракторів, підключених до системи Valtra Connect, зросла на 143%

У Valtra, що є міжнародним брендом корпорації ACGO, під час святкування 70-річного ювілею відзначили актуальність нових рішень для підтримки точного землеробства, зокрема, їх популярність серед замовників техніки Valtra та майбутню перспективу.

Про це в ході конференції Valtra Media Event зазначив віце-президент з продажів та маркетингу Valtra Мікко Лехікойнен.

«Ми бачимо що бажання замовників змінюються відповідно до тенденцій цифровізації. Так, у  2020 році частка тракторів підключених до системи Valtra Connect зросла на 143%. Не можна не згадати про системи точного землеробства. П’ять років тому розумні машини складали 3% наших продажів, сьогодні – майже 50%. Крім того, ці цифри ростуть. Усе це призводить до вдосконалення нашої дилерської мережі», – зазначив Мікко Лехікойнен.

Разом з тим, за його словами, Європейська зелена угода (EU Green Deal) пришвидшить перехід на точне землеробство і найближчими роками фермерство зміниться більше, ніж за останні десятиріччя. Утім, Valtra готова до цих змін, адже ACGO приділяє значну увагу темі екології.

«Ми вважаємо, що технології точного землеробства зроблять основний внесок в досягнення цілей сталого розвитку. Це підвищить продуктивність ґрунту та прибутковість фермерських господарств. Нашим замовникам необхідна можливість давати трактору завдання з використанням систем точного землеробства та подальшою можливістю відправити дані в систему управління фермою. І звісно ці системи повинні бути легкими в користування. Тому наразі всі наші рішення підтримують обмін даними», – додає Мікко Лехікойнен.

Нагадаємо, Valtra представила новий трактор серії A5.