Пакети, що містять діоксид сірки зберігають лохину значно довше
Китайська компанія Shandong AWT Bio-tech представила нову упаковку FYK для зберігання лохини. У плівку доданий діоксид сірки, що продовжує термін зберігання ягід на 30%.
Про це повідомляє FreshPlaza.
«Двоокис сірки є високоефективним інгібітором цвілі, – розповів представник компанії Shandong AWT Bio-tech Лі. – Це один з активних елементів нашого пакета. Діоксид сірки вже широко застосовується і, як доведено, працює у виноградної галузі, але це цей метод не часто зустрічається у лохиновій промисловості. Пакет FYK стабільно викидає діоксид сірки, що може гарантувати стабільну концентрацію газу в упаковці. Крім того, захисний пакет обмежує вологість упаковки. Повільне виділення діоксиду сірки не впливає на колір або смак лохини, але може продовжити термін зберігання приблизно на 30%».
За словами представника виробника, у пакетах підібрана концентрація діоксиду сірки спеціально для зберігання лохини.
Читайте також: Зібрану лохину потрібно охолодити протягом однієї години