«Терра Фуд» зберіг лідерство в 3-х категоріях та наростив частку у виробництві рослинно-вершкових сумішей
За підсумками 2020 року частка компанії TERRA FOOD у виробництві рослинно-вершкових сумішей досягла 37,7%, що майже на 4 процентних пункти перевищує аналогічний показник 2019 року. Такий результат дозволяє «Терра Фуд» заявляти про безумовне лідерство в цьому сегменті.
Про це повідомляє прес-служба групи компанії.
За підсумками 2020 року «Терра Фуд» також зберігає лідерство у виробництві масла (12,2% ринку на кінець 2020 року) на тлі скорочення обсягів ринку в цілому у даному сегменті (на 3,5%). Продукцію «Терра Фуд» в цій категорії забезпечують потужності Тульчинського маслосирзаводу, на якому виготовляється масло під ТМ «Ферма» і ТМ Premialle.
У виробництві плавлених сирів «Терра Фуд» з часткою ринку 32,7% також залишається номером один в Україні. Продукція в цьому сегменті представлена ТМ «Ферма», ТМ «Золотий резерв», ТМ «Тульчинка».
«Терра Фуд» лідирує й у виробництві сирів та сирних продуктів, посідаючи, відповідно, другу і першу сходинку рейтингу молочних виробників.
Стабільно лідерські позиції компанія також утримує в експортному напрямку. Так, за підсумками роботи в 2020-му році «Терра Фуд» залишається лідером з експорту спредів (37%), а також займає 21,8% ринку плавленого сиру і 11,2% – незбираного молока. Такі показники дозволяють «Терра Фуд» охопити 12,4% всього експортного ринку молочних компаній України.
Нагадаємо, «Терра Фуд» розширила лінійку ТМ Premialle вершковим маслом.