Тваринництво

Закарпатські сири достигають у бункері

Закарпатські сири достигають у бункері

Закарпатське крафтове підприємство «Перечинська мануфактура» витримує сири у колишньому бункері на території закинутої військовий частини.

Про це ресторатор Максим Храмов написав на своїй сторінці у Фейсбук.

Він розповів, що «Перечинська мануфактура» виробляє крафтові сири 6 років. Засновник підприємства – колишній військовий Олексій Сінєльніков, облаштував приміщення для достигання сирів у колишньому бункері на території закинутої військовий частини. При виробництві сирів експерементують з додаванням трав, ягід, грибів.

Поки засновник служить у місцевій теробороні, підприємством керує його дружина – Тетяна.

«А ще недавно Олексію подарували дюжину кіз – їх господар пішов на фронт і довірив йому свій найцінніший скарб», – додав ресторатор.

Читайте також: Закарпатська ферма розширила асортимент козячим сиром