Виробник кабаносів «Дмитрук» запровадив НАССР
Виробничі майданчики компанії «Дмитрук» (Волинська область), яка виготовляє м’ясо-ковбасні вироби, успішно пройшли аудит та отримали сертифікат, що засвідчує відповідність підприємства міжнародним стандартам виробництва безпечних та якісних харчових продуктів.
Про це повідомили у компанії.
Для одного з виробничих майданчиків було обрано міжнародний стандарт IFS Food (International Featured Standard – міжнародний пропонований стандарт). Для ще двох – схему сертифікації FSSC 22000 – покращену версія стандарту ISO 22000.
«Сертифікат забезпечує визнання нас провідними компаніями міжнародного ритейлу. Це гарантує спрощену процедуру входження наших продуктів на міжнародні ринки Східної та Західної Європи, що є стратегічною метою компанії», – підкреслили в «Дмитруці».
Довідка
У 2018 році «Дмитрук» першим в Україні розпочав виробництво кабаносів за ексклюзивною технологією. Крім того, компанія виготовляє м’ясо-ковбасні вироби під торговою маркою «М’ясний хутір».
Додати коментар