Тваринництво
Головне:
Тваринництво

Виробництво свинини в Китаї впало до мінімального рівня за останні 16 років

AgroTimes
Джерело:
AgroTimes
Поділитись:
Виробництво свинини в Китаї впало до мінімального рівня за останні 16 років

Торік у Китаї зареєстровано найнижчий обсяг виробництва свинини з 2003 року – 42,55 млн тонн.

Згідно з даними, опублікованими Національним бюро статистики (НБС), це на 21,3% менше, як порівняти з 2018 роком, повідомляє euromeatnews.

За офіційними даними, африканська чума свиней зменшила запаси свиней у Китаї більш ніж на 40%, хоча деякі галузеві експерти кажуть, що ця цифра набагато більше.

НБС також повідомило, що кількість забитих свиней у 2019 році скоротилась на 21,6% – до 544,19 млн голів. Загальний обсяг виробництва м’яса (включаючи свинину, яловичину, баранину і птицю) торік упав на 10,2% – до 76,49 млн тонн, повідомляє Reuters.

Виробництво яловичини зросло на 3,6% – до 6,67 млн тонн, а м’яса птиці – на 12,3% – до 22,39 млн тонн.

Китай наростив імпорт м’яса протягом останніх трьох кварталів 2019 року, досягнувши нового історичного рівня.

Ціни на свинину подвоїлися, й уряд, аби стабілізувати ринок, був змушений випустити заморожене м’ясо з резерву.

Rabobank прогнозує, що у 2020 році виробництво свинини в Китаї скоротиться ще на 10-15%.

Як повідомлялося, відкриття експорту українського м’яса птиці до Китаю перебуває на завершальному етапі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело:
AgroTimes
Поділитись:

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: