Тваринництво

Виробництво свинини в Україні зросло на 4%

Виробництво свинини в Україні зросло на 4%

За 11 місяців 2016 року вітчизняне виробництво свіжого, охолодженого та мороженого м’яса свиней на 4,1% перевищило показники за січень-листопад 2015 року.

Про це повідомляє Асоціація свинарів України.

За зазначений період українські підприємства виробили майже 231 тис. тонн свинини, а в листопаді – майже 21 тис. тонн, або на 5,4% більше, ніж у листопаді попереднього року.

Морозили свинину протягом листопада активніше: 1,3 тис. тонн. Це на 9,3% більше, ніж у відповідний період 2015 року.

Проте сукупні обсяги виробництва замороженої свинини на чверть менші, ніж торік і  склали 11,3 тис. тонн.

Трохи меншими були й обсяги випуску сушеного, соленого чи копченого м’яса свиней у відрубах – 11,13 тис. тонн (менше на 8,4%).

Унаслідок таких змін загальні результати переробки свинини збільшилися порівняно з аналогічним періодом минулого року на 1,7%.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!