Виробництво свинини в Україні зросло на 4%
За 11 місяців 2016 року вітчизняне виробництво свіжого, охолодженого та мороженого м’яса свиней на 4,1% перевищило показники за січень-листопад 2015 року.
Про це повідомляє Асоціація свинарів України.
За зазначений період українські підприємства виробили майже 231 тис. тонн свинини, а в листопаді – майже 21 тис. тонн, або на 5,4% більше, ніж у листопаді попереднього року.
Морозили свинину протягом листопада активніше: 1,3 тис. тонн. Це на 9,3% більше, ніж у відповідний період 2015 року.
Проте сукупні обсяги виробництва замороженої свинини на чверть менші, ніж торік і склали 11,3 тис. тонн.
Трохи меншими були й обсяги випуску сушеного, соленого чи копченого м’яса свиней у відрубах – 11,13 тис. тонн (менше на 8,4%).
Унаслідок таких змін загальні результати переробки свинини збільшилися порівняно з аналогічним періодом минулого року на 1,7%.
Додати коментар