Тваринництво

В Україні зростає переробка свинини

В Україні зростає переробка свинини

Упродовж квітня поточного року обсяги переробки свинини збільшилися. Так, згідно звіту ДССУ, м’ясопереробні підприємства виробили 23,4 тис. т свіжого, охолодженого та мороженого м’яса свиней. Це на 3,5% більше ніж місяцем раніше.

Варто зазначити, що приріст відбувся за рахунок активнішого «випуску» свіжої та охолодженої свинини (+5% до березневих обсягів). Заморозка свинини у цей період, навпаки, «відстала» від результатів попередніх місяців і склала 900 т.

Переробка пташатини також скоротилася, порівняно з березнем (-9%) та склала 77,1 тис. т.

Обсяги переробки свіжої та охолодженої яловичини у квітні були найбільшими з початку року і становили 4,3 тис. т.

AgroNews

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!