Тваринництво

В Україні подвоїлося виробництво заморожених частин курей

В Україні подвоїлося виробництво заморожених частин курей

За 10 місяців 2018 року в Україні більше ніж удвічі (208%) зросло виробництво заморожених частин тушок курей і курчат (у натуральному вираженні) – до 192,2 тис. тонн проти аналогічного  періоду 2017 року.

Про це свідчать дані Державної служби статистики.

Зокрема, у жовтні цього року було вироблено 21,2 тис. тонн заморожених частин тушок курей і курчат, що становить 193% до жовтня 2017 року.

Держстат зауважує, що дані наведені без урахування тимчасово окупованої території Криму, Севастополя і частини зони проведення АТО.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!