У створенні кормів Cargill враховує поживність сировини конкретного регіону
У виробництві кормів для сільськогосподарських тварин Cargill намагається максимально пристосуватися до вимог і потреб виробників, наявної сировини та її якості, що залежить від регіону розташування.
Про це в інтерв’ю журналу The Ukrainian Farmer розповів генеральний директор ТОВ «Каргілл ЕН» Ігор Бежук.
«Так, пшениця чи кукурудза в різних регіонах можуть різнитися за складом білка або іншими параметрами, – зазначив він. – Тому, складаючи раціони, «Каргілл ЕН» застосовує матричні значення показників поживності саме української сировини».
Нові продукти створюються і за ініціативою компанії – як відповідь на запит ринку, і клієнта, якщо жодна з пропозицій не задовольняє його потреби.
Індивідуальні рішення дозволяють максимально розкрити потенціал тварин і досягти найвищої ефективності господарства. Цьому передує аудит наявного виробництва комбікорму та самої ферми, складається короткостроковий план досягнення максимальної ефективності та виробляється стратегія годівлі в господарстві.
Зібрана під час аудиту інформація – про наявну сировинну базу, генетичні особливості поголів’я, можливості з виробництва комбікорму, цілі агропідприємства тощо – передається у відділ розроблення рецептур.
Як повідомлялося, виробництво комбікормів дорожчатиме.