Тваринництво
Головне:
Тваринництво

У 2019 році виробництво замороженої морської риби зросло на 19%

AgroTimes
Джерело:
AgroTimes
Поділитись:
У 2019 році виробництво замороженої морської риби зросло на 19%

Протягом 2019 року в Україні було вироблено 10,3 тис. тонн морської замороженої нерозібраної риби – на 19% більше, ніж у 2018 році.

Про це свідчать дані Державної служби статистики.

Крім того, зросло виробництва рибної продукції за іншими позиціями:

– філе рибне заморожене – 293 тонни (+7% до показника 2018 року);

– м’ясо риби (перероблене або не перероблене на фарш; крім філе), заморожене – 197 тонн (+30%);

– філе рибне та м’ясо риби інше (перероблене або не перероблене на фарш), свіжі чи охолоджені – 3,5 тис. тонн (+35%);

– оселедці солоні – 3,5 тис. тонн (+1,9%);

Виробництво ікри інших риб у 2019 році скоротилося до 3,6 тис. тонн (-6,3% проти показника 2018 року).

Дещо менше торік було вироблено сушеної та в’яленої риби – 3,8 тис. тонн (-1,2%) та солоної риби (крім оселедців) – 2,1 тис. тонн (-0,8%).

Нагадаємо, у 2019 році промисловий вилов риби в Україні зріс на 2,2%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело:
AgroTimes
Поділитись:

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: