Тваринництво

Товщина сала на беконній свинині має бути 15-35 мм без шкіри

Товщина сала на беконній свинині має бути 15-35 мм без шкіри

Беконний – особливий вид відгодівлі молодняку свиней, за якого одержують м’ясо високої якості.

Завдання беконної відгодівлі – отримати молоду, соковиту, ніжну свинину, придатну для виробництва високої якості бекону.

Високоякісний бекон приємний на смак, блідо-рожевого кольору, з добре вираженою мармуровістю, сало рівномірно розподілене по поверхні туші, білого кольору, щільне.

На спині й поперековій ділянці товщина сала має бути 15-35 мм без шкіри, маса туші – не менше ніж 53 кг і не більше як 72 кг, на грудинці – мінімум два-три шари м’яса, довжина беконної півтуші – не менше ніж 75 см.

Довідка

Бекон – молода свинина, вироблена у вигляді половинок розібраної туші без голови, хребта, лопатки, нижніх ділянок кінцівок.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!