ТМ «Яготинське» розширює лінійку безлактозної продукції
Яготинський маслозавод, який входить до групи компаній «Молочний альянс», запускає у виробництво одразу два продукти в безлактозній лінійці ТМ «Яготинське»: ультрапастеризоване молоко 2,5% жиру та кисломолочний сир 5% жиру.
Про це повідомили у «Молочному альянсі».
Ультрапастеризоване молоко (900 г) випускається в пакованні Tetra Fino, а кисломолочний сир (350 г) – у пакованні стабілопак.
«Основна перевага наших безлактозних продуктів – в тому, що вони виробляються шляхом додавання до молока ферменту лактази, який розщеплює лактозу на інші прості цукри – глюкозу і галактозу», – зазначила головний технолог ГК «Молочний альянс» Наталя Васильєва.
Безлактозні молоко та кисломолочний сир ТМ «Яготинське» легше засвоюються і відрізняються від класичних молока і молочних продуктів більш вираженим солодкуватим присмаком. При цьому всі корисні властивості в цих продуктах зберігаються. Поживна цінність безлактозних продуктів також ідентична класичним, адже різний у них лише вид вуглеводів, а не кількість.
Яготинський маслозавод виробляє безлактозні продукти з молока найвищої якості, яке постачається з великих фермерських господарств.
Отже, безлактозна лінійка бренду «Яготинське» налічує зараз три продукти: ультрапастеризоване молоко, кефір і кисломолочний сир.
Як повідомлялося, «Волошкове поле» додало в асортимент безлактозний йогурт із фруктами.