Тваринництво

Продукцію Кулінарного центру МХП маркують знаком експертного контролю

Продукцію Кулінарного центру МХП тепер маркують спеціальним знаком експертного контролю. Він свідчить, що продукт пройшов усі етапи експертної екосистеми Кулінарного центру.

Про це повідомили в МХП.

Кулінарний центр – осередок кулінарної експертизи з широкими можливостями для HoReCa. На цій локації зосереджені потужності всіх етапів створення нового продукту.

Щоб на упакові з’явився знак експертного контролю, продукт проходить кілька важливих етапів:

– департамент створення любові споживачів вивчає співвідношення попиту і пропозиції на товари й послуги на ринку;

– шеф-кухарі розробляють рецептуру на демонстраційних кухнях;

– технологи індустріалізують виробництво продукту;

– на виробництві піци, індустріальній кухні чи в технологічному цеху виготовляються тестові партії;

– у лабораторії сенсорного аналізу оцінюють якість продукту за допомогою органів чуття людини;

– лише після отримання успішних результатів продукт запускають у виробництво.

Як повідомлялося, МХП відкрив навчальний «Мʼясомаркет», де готують мʼясних сомельє.