Тваринництво

Під час пандемії в Іспанії зросло споживання м’яса птиці

Іспанці під час коронавірусної кризи збільшили споживання продуктів із птиці.

Про це йдеться у доповіді Іспанської асоціації птахівників (Propollo), пише euromeatnews.

Згідно з даними асоціації, попит в дистрибуції на м’ясо курки, індички й інших птахів на національному рівні зріс на 25%, як порівняти з попереднім нормальним обсягом, що сягав близько 24 тис. тонн на тиждень.

Найбільше зростання попиту на м’ясо птиці протягом останніх трьох тижнів березня зафіксовано в Мадриді, Каталонії й Андалусії.

На національному рівні продажі м’яса птиці в роздрібній мережі підскочили більше ніж на 6 тис. тонн із 9 по 15 березня, коли почалося зростання тривоги щодо поширення коронавірусу; на 3,6 тис. тонн – з 16 по 22 березня, і знову нормалізувалися протягом 23-29 березня. Це допомогло певною мірою нівелювати збитки, що очікувалися після закриття закладів харчування у країні, зазначається в доповіді.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!