Тваринництво

«Пан Курчак» поповнився лінійкою маринованої курятини для BBQ

Птахокомплекс «Губин» випустив нову лінійку курятини в маринаді для барбекю під ТМ «Пан Курчак».

Про це повідомили у компанії.

М’ясо замариноано з натуральними спеціями й упаковано під вакуумом.

Зокрема, лінійка включає стегно з куркумою та солодкою паприкою; шашлик із філе з базиліком та духмяним перцем; м’якоть стегна зі шкірою з коріандром та імбиром; крила гострі з паприкою та каєннським перцем.

Нагадаємо, «Пан Курчак» запустив виробництво маринованої курятини.

Як повідомлялося, «Нива Переяславщини» шукає нові технологічні рішення у сегменті м’ясопереробки.