Тваринництво

«Овостар Юніон» у І кварталі наростив виробництво сухих і рідких яєчних продуктів

«Овостар Юніон» у І кварталі наростив виробництво сухих і рідких яєчних продуктів

Агрохолдинг «Овостар Юніон» у І кварталі 2020 року переробив 152 млн штук яєць – на 7% більше, ніж за аналогічний період 2019 року (142 млн штук).

Про це повідомили в компанії.

Обсяг виробництва сухих яєчних продуктів зріс на 14%, як порівняти з таким самим періодом 2019 року, і склав 837 тонн (у І кварталі 2019 року – 735 тонн).

Виробництво рідких яєчних продуктів у січні-березні цього року також зросло – на 6,3% – до 3,78 тис. тонн (у І кварталі 2019 року – 3,56 тис. тонн).

Обсяг реалізації сухих яєчних продуктів збільшився до 909 тонн – +71% до показника за аналогічний період 2019 року (532 тонн). З них на експорт було відправлено 729 тонн, або 80% (у І кварталі 2019 року – 373 тонни, або 70%).

Обсяг реалізації рідких яєчних продуктів у І кварталі 2020 року склав 3,62 тис. тонн, що на 3,4% більше, ніж за такий самий період 2019 року (3,5 тис. тонн). Із них на експорт продано 1,66 тис. тонн, або 46%, що практично не змінилося, як порівняти з січнем-березнем 2019 року (1,64 тис. тонн, 47%).

Середня ціна реалізації сухих яєчних продуктів зменшилася у І кварталі цього року на 12% – до $4,07/кг (без ПДВ).

Cередня ціна реалізації рідких яєчних продуктів зменшилася на 4% проти показника І кварталу 2019 року – до $1,4/кг (без ПДВ).

Нагадаємо, у І кварталі 2020 року «Овостар Юніон» виробив на 2% більше яєць.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!