Тваринництво
Головне:
Тваринництво

«Органік Мілк» готується випускати три нових види сиру

AgroTimes
Джерело:
AgroTimes
Поділитись:

Компанія «Органік Мілк» відпрацьовує технологію з виробництва трьох нових для торгової марки TM Organic Milk типу сирів: сулугуні, чеддер та моцарелла.

Про це повідомила директорка «Органік Мілк» Олена Стретович, пише AgroPortal.

«Зараз відпрацьовуємо технологію виробництва цих трьох видів сиру і буквально через місяць запустимо їх у виробництво», – розповіла вона.

За її словами, для виробництва нових сирів придбали додаткову лінію і необхідне обладнання.

Олена Стретович також відмітила, що виробництво продукції постійно зростає і для збільшення обсягів сировини компанія збільшує поголів’я ВРХ.

«Сьогодні ми вже 100% переробляємо свою сировину – як м’ясо, так і молоко, щодня –понад 30 тонн молока, використовуючи лише власну органічну сировину екстракласу, яка відповідає всім міжнародним вимогам, – зазначила вона. – Усі процеси – від вирощування кормів до виробництва готової продукції – контролює міжнародна сертифікаційна компанія «Органік Стандарт».

За словами директорки «Органік мілк», у І півріччі 2019 року зростання обсягів продажів молочної продукції компанії скало 17% порівняно з аналогічним періодом 2018 року, м’ясної продукції – близько 20%.

Довідка

«Органік Мілк» має перший в Україні завод із виробництва сертифікованої органічної молочної продукції. Наразі лінійка сирів представлена «Українським», «Адигейським» і бринзою.

Майже вся лінійка органічної молочної продукції TM Organic Milk експортується до ОАЕ та Йорданії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело:
AgroTimes
Поділитись:

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: