Тваринництво

«Нива Переяславщини» тимчасово змінила пакування м’ясної продукції

Група компаній «Нива Переяславщини» не зупиняла роботу під час війни. Але наголошує на великих проблемах із логістикою.

Про це повідомив фінансовий директор компанії, куратор напряму м’ясопереробки Олександр Кучер.

«На жаль, частина підприємств – наших суміжників – не працює. Деякі позиції ми закрити не можемо, особливо що стосується пакування продукції, – зазначив він. – Тому шукаємо виходу і випускаємо ковбасні вироби у пакуваннях більшого розміру, вимушені випустити на прилавки тушонку не із звичними етикетками, а безлику».

Але це тимчасові заходи, наголосили у компанії. «Ми розраховуємо, що поступово всі підприємства – наші постачальники тари – почнуть працювати», – резюмував Олександр Кучер.

Як повідомлялося, «Нива Переяславщини» просить підтримки у м’ясопереробників.

Нагадаємо, «Родинна ковбаска» почала виробляти тушонку.