«Нива Переяславщини» пакує стейки по-новому
Група компаній «Нива Переяславщини» впроваджує новий вид упакови для свинячих стейків – скін.
Про це повідомили у компанії.
Вона легко відкривається, зручна у транспортуванні, надійно зберігає продукт, а стейк уже в маринаді.
Скін (від англійського skin – шкіра) – унікальна упакова, бо дозволяє споживачеві бачити продукт у всій красі.
Після вакуумування лоток із маринованим м’ясом запаюється, щільно облягаючи шматок.
З екологічних міркувань розмір лотка зменшили, а захищеність харчового продукту при цьому збільшилася, розповів фінансовий директор компанії, куратор ТМ «П’ятачок» Олександр Кучер. «А ще шукаємо можливості взагалі відмовитися від лотка на користь цупкого паперу», – додав він.
Для пакування придбали сучасне обладнання провідного європейського виробника, яке підходить і для інших видів продукції.
Як повідомлялося, продукцію ТМ «П’ятачок» стали пакувати в екологічні лотки.