«Молочний альянс» представив цілковиту новинку – сир «Малет»
Група компаній «Молочний альянс» випустила сир «Малет» – абсолютно новий продукт на українському ринку м’яких розсільних сирів.
Про це повідомили у компанії.
«Основними інгредієнтами сиру «Малет» є натуральне коров’яче молоко, ферментний препарат та сіль», – розповіла головна технологиня «Молочного альянсу» Наталя Васильєва. Сир має чистий молочнокислий смак, злегка відчутний солонуватий присмак і ніжний аромат, ніжну пластичну консистенцію з легким розшаруванням.
За смаковими й органолептичними властивостями швидше нагадує мальтійську Джбейну.
Виготовлятиметься новинка на Золотоніському маслоробному комбінаті під ТМ «Яготинське».
«Малет» має дуже обмежений термін придатності – сім діб, а відкритий сир необхідно спожити протягом однієї доби.
Як повідомлялося, «Молочний альянс» додав до лінійки «Яготинське» нові безлактозні продукти.