Тваринництво

МХП побудує в Україні бульйонний завод

Агрохолдинг МХП потроху рухатиметься до кулінарної компанії, яка годує людей. А курка стане одним із елементів сировини.

Про це розповів власник МХП Юрій Косюк, повідомляє LIGA.net.

«Поки нас цікавить тільки те, що пов’язано з птицею, і те, що пов’язано з їжею і процесингом їжі, – зазначив він. – Я гадаю, що МХП потихеньку йтиме до кулінарної компанії, яка годує людей. Тобто  курка стане одним із елементів сировини. HoReCa, ритейл – це наші клієнти, і ми хочемо прийти до них ближче за допомогою клієнтських сервісів».

Також Юрій Косюк озвучив наміри будівництва в Україні заводу з виробництва курячого бульйону. «Ми зараз хочемо це робити. Я гадаю, ми найближчим часом побудуємо бульйонний завод», – сказав він. Вартість проєкту власник МХП оцінив у $12-15 млн. 

Як повідомлялося, у 2019 році МХП на 18% збільшив виробництво курятини.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!