KSG Agro запустив власну лінію з випуску фасованої свинини
Агрохолдинг KSG Agro запустив у Дніпрі власну лінію з випуску фасованої свинини. Лінія вакуумованого м’яса передбачає фасовку продукції в груповому та порційному форматі.
Про це повідомляє пресслужба агрохолдингу.
Потужність лінії, оснащеної імпортованим обладнанням (з українським доопрацюванням), що дозволяє здійснювати фасовку в різні форми упаковок – від 2 до 8 кг, становить 1 тонна продукції на годину.
KSG Agro планує завдяки власній лінії вакуумованого м’яса здійснювати поставки свинини, виробленої свинокомплексом агрохолдингу у с. Нива Трудова (Апостолівський район, Дніпропетровська область), в торгові мережі.
Наразі стартував пілотний проєкт із мережею продуктових супермаркетів VARUS, куди поставляється кускове групове вакуумоване свиняче м’ясо вагою від 5 до 8 кг.
«Запуск лінії фасованого м’яса – ще один крок на шляху підвищення якості нашої продукції для кінцевого споживача, – зазначив голова ради директорів KSG Agro Сергій Касьянов. – Фасовка м’яса в вакуумовану упаковку різної форми підвищує збереження нашої свинини, а також більш безпечна для покупців в умовах коронавирусної пандемії».
Нагадаємо, KSG Agro планує підвищити автоматизацію свинокомплексу.