Тваринництво

Ічнянський завод сухого молока та масла розширив лінійку сирів із молока А2

Ічнянський завод сухого молока та масла розширив лінійку сирів із молока А2

Ічнянський завод сухого молока та масла (Чернігівська область) додав кілька нових сирів із молока А2 до свого асортименту.

Про це повідомили на підприємстві.

Зокрема, це сири:

‒ Адигейський ‒ помірної калорійності й жирності, з високим умістом кальцію, вітамінів мінералів і низьким ‒ солі;

‒ Прімо Сале ‒ свіжий, м’який малосолоний сир із яскраво вираженим молочним смаком. Він зварений із мікробіальним (рослинним) ферментом і підходить для вегетаріанців;

‒ лабне ‒ традиційний у країнах Близького Сходу крем-сир із йогурту. Має ніжний, кремовий смак і неперевершену текстуру. Ічнянський завод виробляє два види цього сиру: класичний, а також із базиліком, томатами та часником.

Нагадаємо, молоко А2 потребують люди, чутливі до молочного білка казеїну. Виробництво молока А2 – вигідний бізнес для фермерів і переробників.