Тваринництво

Гомілки «Наша Ряба» потрапили в рекорд України

Гомілки «Наша Ряба» потрапили в рекорд України

Майже 4 тис. курячих гомілок, смажених на одній локації віднесли до рекорду України.

Про це повідомили в МХП.

Бренд «Наша Ряба» компанії МХП і шеф-кухар Алик Мкртчян встановили новий рекорд України – «Найбільша кількість гомілок, приготовлених на грилі, на одній локації».

Якщо бути точними, то кухарі МХП приготували 3949 гомілок.

Для маринаду гомілок використали лише сіль та олію, щоб підкреслити природний смак курки.

Підготовка й грилювання на 30 мангалах тривали понад 4 години.

Після офіційної частини скуштувати «рекордні» гомілки могли всі гості заходу «Музей Їжі» в Пирогові.