Для Діанівської птахофабрики важливий статус регіонального постачальника крафтової м’ясної продукції
ПрАТ «Діанівська птахофабрика» (Донецька область) хоче закріпити статус підприємства як регіонального постачальника крафтової м’ясної продукції з огляду на своє розташування і розвинену логістичну інфраструктуру.
Про це в інтерв’ю журналу «Наше птахівництво» розповіла директорка з виробництва Діанівської птахофабрики Ольга Соловйова.
«Транспортна розв’язка дає нам змогу швидко доставляти свіжу охолоджену продукцію в заявленій кількості й асортименті в довколишні й віддалені міста Донецької області (особливо південний регіон), Дніпро, Запоріжжя, Херсон, Харків», – зазначила вона.
Крім того, Діанівська птахофабрика активно розвиває власну роздрібну торгівлю під новою торговою маркою «Le Курча», паралельно відкриваючи торговельні точки та павільйони.
Як повідомлялося, птахофабрика «Просяне» реалізує всю курятину на внутрішньому ринку.
Довідка
Діанівська птахофабрика займається виробництвом м’яса бройлерів. Має статус племінного господарства – репродуктора другого порядку з вирощування бройлерів кросу Cobb, Ross із відокремленими майданчиками для утримання ремонтного молодняку і батьківського поголів’я. Також має власні потужності для інкубації: інкубаторій на 4,3 млн інкубаційних яєць, зону відгодівлі фінального гібрида бройлерів, цех забою і перероблення птиці.