Тваринництво

Цесарок вирощують на м’ясо 10-14 тижнів

Цесарок вирощують на м’ясо 10-14 тижнів

Економічно доцільний термін вирощування цесарок на м’ясо становить від 10 до 14 тижнів – залежно від кросу, породи чи популяції та виду продукції, яку планується отримати: бройлерна цесарка або цесарка категорії «Фермерська» чи Free Range.

До цього віку цесарята досягають доброї вгодованості, маси не менше за 1 кг. За тривалішої відгодівлі в них сповільнюються темпи росту й погіршується конверсія корму.

Водночас у країнах розвиненого цесарківництва спостерігається тенденція до зменшення терміну відгодівлі до 60 і навіть 50 днів. У Франції, наприклад, великий попит мають порційні цесарята масою 500-600 г.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!