Тваринництво

Баштанський сирзавод розширює лінійку продуктів грецьким йогуртом

Баштанський сирзавод запускає виробництво грецького йогурту жирністю 2,5%. Його виготовлятимуть із натурального молока та відповідної заквашувальної культури.

Про це повідомили в групі компаній «Молочний альянс», до якої входить Баштанський сирзавод.

«При виробництві грецького йогурту ТМ «Яготинський» технологи підприємства використовують спеціальні сквашувальні культури, штами яких отримані з банку культур Афінського аграрного університету, – зазначила технолог «Молочного альянсу» Наталя Васильєва.

Як повідомлялося, сумська сироварня O’bereg вперше в Україні почала виробляти йогурт із цукатами буряка.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!