Тваринництво

«Астарта» додає у раціон корів пивну дробину

На фермах агропромхолдингу «Астарта-Київ» уже другий рік заготовляють і додають у раціон великої рогатої худоби пивну дробину. Якість молока від її споживання лише підвищується.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці «Наша Астарта».

Пивна дробина залишається після вироблення солоду, вона містить значну кількість поживних компонентів, є цінним джерелом протеїну.

Білок дробини (26%) вважається кориснішим за звичайні білкові корми, він легко засвоюється організмом тварин.

Пивну дробину зберігають у спеціальних мішках для силосування.

Як повідомлялося, «ТАС-Агро» інтенсивно закладає пивну дробину, барду, щоб мінімізувати собівартість виробництва м’яса і молока.