Техніка
Головне:
Техніка

Бокові ножі дозволяють зменшити втрати врожаю під час прямого комбайнування гірчиці на 70-90%

AgroTimes
Джерело:
AgroTimes
Поділитись:
Бокові ножі дозволяють зменшити втрати врожаю під час прямого комбайнування гірчиці на 70-90%

Сьогодні стандартною технологією збирання гірчиці є технологія прямого комбайнування.

Виробники техніки пропонують жатки моделей Рower Flow, Varifeed, Vario, а також подовжувальні приставки – ріпакові столи. Зазвичай на таких жатках крім подовжувальних приставок, установлюють бокові ножі, завдяки яким втрати можна зменшити на 70-90%. 

Продуктивність комбайна з такими ножами збільшується щонайменше на 15-25%, насамперед поліпшенням роботи сепарувального механізму. 

Подовження платформи різального апарата в зоні його дії зменшує втрати врожаю приблизно з 4-7 – до 1,8-3%, до того ж, заощаджується в середньому 0,5-0,8 л дизельного палива на гектар. 

Приставка потрібна для того, щоб стручки, які лежать на столі, потрапляли в шнек жатки, бо довгі стебла гірчиці можуть їх відкидати від шнека під час просування до втягувального транспортера. 

Робоча швидкість комбайна становить 5-6 км/год. 

Джерело:
AgroTimes
Поділитись:

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!