Техніка

Amazone удосконалив тандемний обприскувач UX 11201

Обприскувач UX 11201 Super має удосконалений бак на 11.200 л, керовану задню вісь, інтегровані системи активного ведення штанги, активного гасіння коливань тощо.
Про це повідомляє пресслужба компанії.
Завдяки оптимальнійї геометрії бака кінцеві залишки становлять менше 20 літрів. Гідропневматичне шасі з підресореним дишлом забезпечує комфорт водіння. За рахунок перехресного з’єднання амортизаторів машина зберігає свою стійкість.

Шасі на UX 11201 Super серійно оснащено керованою задньою віссю. При рулюванні SingleTrail перша вісь жорстка, друга – керована і пасивна, за рахунок чого і забезпечується рух без «стирання коліс». В режимі DoubleTrail – повністю автоматичне рулювання поворотною віссю.

В якості спеціального оснащення UX 11201 Super може бути оснащений системою рулювання поворотною віссю з електронним регулюванням DoubleTrail. Таке електронне примусове рулювання обома осями особливо важливо при вирощуванні просапних культур, таких як картопля або буряк, або на маленьких площах, щоб уникнути пошкоджень колії.

Для UX 11201 Super пропонуються штанга Super-L2 з шириною захвату від 24 м до 40 м і нова штанга Super-L3 з шириною захвату 36 м. При регулюванні штанги можна вибрати, з одного боку, електрогідравлічне складання Profi 1 в поєднанні з автоматичним веденням по висоті DistanceControl або DistanceControl plus. З іншого боку, в особливості при великій ширині штанги, складному рельєфі і високих швидкостях для UX 11201 Super можна вибрати систему активного ведення штанги ContourControl і активного гасіння коливань SwingStop.

Читайте також:APV презентував резервуар для обробки під час під час сівби