Овочі-Ягоди-Сад

У 2017 році виробництво печериць в Україні зросло на 8%

У 2017 році виробництво печериць в Україні зросло на 8%

У 2017 році, за оцінкою інформаційного агентства УМДІС, в Україні виростили близько 51,3 тис. тонн печериць – найпопулярнішого в країні культивованого гриба.

Виробництво печериць минулого року зросло на 8%.

Виробництво гливи й інших екзотичних грибів на порядок менше – близько 4,9 тис. тонн.

«Сьогодні Україна виробляє гриба більше, ніж усі колишні республіки СРСР разом узяті», – наголосив директор УМДІС Максим Єнченко.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!