Як зберегти цибулю у вологому регіоні – експерт форуму
Головна проблема, з якою стикнулись овочівники минулого сезону, великі обсяги вирощеної цибулі та неможливість її якісно висушити та зберегти. На Міжнародному практичному форумі «Інтенсивне овочівництво: відкритий і закритий грунт» одною з головних тем буде, як досягти високої якості цибулі в кліматично вологих регіонах.
Про це повідомляють організатори заходу.
Анонсують, що професійному сушінню та зберіганню цибулі учасників форуму навчить Павло Булгаков, міжнародний експерт зі зберігання плодоовочевої продукції з щорічним супроводом не менше 10 господарств.
Павло Булгаков має практичний досвід з вирощування в великих об’ємах (понад 60 га на рік) цибулі, моркви, пекінської капусти, спаржі, а також досвід роботи в ДЕУ, монтажу великих об’єктів зберігання, є експертом з холодильного та вентиляційного обладнання.
Один з важливих нюансів вдалого бізнесу на цибулі – якісне зберігання урожаю протягом тривалого часу у кліматично вологих регіонах, а саме на Заході та у Центрі України. В цих регіонах заробити на цибулі практично неможливо без сучасних технологій.
Організатори форуму – журнал «Садівництво по-українськи» та сайт AgroTimes запрошують 22 листопада на форум у Львів тих, хто закладає цибулю і прагне заробити на цьому.
Ознайомитися з програмою форуму та зареєструватися для участі можна на спеціальному сайті заходу: «Інтенсивне овочівництво: відкритий і закритий грунт».