Овочі-Ягоди-Сад

Вино з моркви та пиво з буряка пропонують в російському ресторані

Вино з моркви та пиво з буряка пропонують в російському ресторані

Особливістю нового московського ресторану Twins Garden цієї осені стали фірмові овочеві вина. Серед напоїв відвідувачам пропонуються вина з петрушки, томатів, моркви, пива з буряка та інших овочевих культур.

Про це повідомляє FruitNews.

Сировина для виробництва вин та інгредієнти для овочевих страв вирощуються на фермі шеф-кухарів і власників ресторану Сергія і Івана Березуцьких.

У вересні 2020 року ресторан Twins Garden був номінований на престижну премію Best Vegetables Restaurant за версією голландського гіда We’re Smart Green Guide. Сфокусований на овочах ресторан став першим в Росії, що удостоївся нагороди за час існування гіда.

Читайте також: Болгарський фермер виробляє шоколад та пиво з перцем