Українські виробники виготовляють мармелад із чорною морквою
Український виробник мармеладу «Небесний мармелад» виготовляє лінійку продукції із додаванням чорної моркви.
Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці компанії.
Виробник заявляє, що мармелад виготовлений з натурального пектина – без додавання желатину, який має тваринне походження.
У «Небесному мармеладі» вважають, що чорна морква відмінно справляється з виведенням з організму шкідливих токсинів, завдяки наявності в своєму складі антиоксидантів.
«Чорна морква – до її складу входить інулін, який впливає на рівень холестерину в крові, а також ряд біологічно активних компонентів, які покращують роботу серця, шлунка, кишечника і нирок. Тому вона дуже часто використовується для виробництва лікарських засобів», – додають у компанії.
Всього «Небесний мармелад» пропонує 20 видів різних смаків своєї продукції.
Нагадаємо, морква та цибуля стали зірками комунікаційної компанії органічних продуктів.