Овочі-Ягоди-Сад

У Німеччині росте попит на органічну моркву

У Німеччині росте попит на органічну моркву

У результаті кризи, спричиненої COVID-19, у Німеччині спостерігається зростання попиту на органічну моркву.
Про це повідомляє FreshPlaza.

Як повідомляє видання, на німецькому ринку зараз існує «мода» на органічну моркву. На думку експертів галузі, збільшення споживання сертифікованої моркви є, серед іншого, результатом спалаху пандемії коронавірусу.

Високий попит на овочі призвів до відповідного зростання цін на деякі групи продуктів, але не на органічну моркву, яка зараз більш-менш на тому ж рівні цін, що і в попередньому році.Незважаючи на високі температури та стійку посуху влітку, органічне виробництво цього овоча зросло, а якість на належному рівні.


Читайте також:На ринку спостерігається надлишок моркви та буряка