У Марокко лохину збиратимуть 9 місяців на рік
Клімат Марокко дозволяє вирощувати інноваційні сорти лохини, пропонуючи виробництво 9 місяців на рік, і розпочинати сезон на два місяці раніше.
Про це повідомляє FreshPlaza.
«Нам потрібен раціональний підхід до ринку лохини. Кілька місяців на рік є надлишок продукції, пропонуються однакові сорти а сезони різних виробників перекриваються», — розповів менеджер іспанської ягідної компанії Surberry Гарольд Хуот.
За його словами конкуренція таких потужних виробників, як Чилі, Перу чи Південна Африка є відчутною реальністю. Тому Surberry вирішили розширити свій асортимент і для цього ми створили Surberry Maroc.
«Клімат Марокко дозволяє вирощувати інноваційні сорти з великим майбутнім у довгостроковій перспективі, пропонуючи додаткову вартість та потенційне виробництво протягом 9 місяців. Більше того, це дає можливість розпочати сезон на 2 місяці раніше», — сказав Гарольд Хуот.
Через свою нову дочірню компанію Surberry також відкриє канали дистрибуції в Азію, Близький Схід та США.
«В Іспанії ми вже зібрали близько 1500 тонн, і завдяки нашому новому партнерству в Марокко ми додамо 3000 тонн», — уточнив Гарольд Хуот.
Додати коментар