«Турянський часник» пропонують з лавандою, перцем та сливами
Сьогодні, 19 квітня, у День часнику, бренд «Турянський часник» проводить дегустацію продукції 9 видів часникової продукції: з травами, овочами та фруктами.
Про це повідомляє «Турінформ Закарпаття».
Продукцію Закарпатського бренду запрошують скуштувати на локаціях «Закарпатський кошик Craft’s», у місті Ужгород та «Селиський ракаш», в селі Нижнє Селище.
До дегустації доступні:
- часник із солодким перцем;
- часник із гірким перцем;
- часник у сливі;
- часникові стрілки;
- лечо із часниковими стрілками;
- часник тертий із травами;
- терті часникові стрілки;
- часник із лавандою;
- та новинка – часниковий соус.
Нагадаємо, ми писали, що підприємець Владислав Симочко вирощує часник на площі 3 га в закарпатському селі Тур’ї Ремети. За кілька років рослини адаптувалися до екстремального гірського клімату, а підприємець налагодив продаж часника у місцеві ресторани та переробку часникової продукції.