Овочі-Ягоди-Сад

«Турянський часник» пропонують з лавандою, перцем та сливами

«Турянський часник» пропонують з лавандою, перцем та сливами

Сьогодні, 19 квітня, у День часнику, бренд «Турянський часник» проводить дегустацію продукції 9 видів часникової продукції: з травами, овочами та фруктами.

Про це повідомляє «Турінформ Закарпаття». 

Продукцію Закарпатського бренду запрошують скуштувати на локаціях «Закарпатський кошик Craft’s», у місті Ужгород  та «Селиський ракаш», в селі Нижнє Селище.

До дегустації доступні: 

  • часник із солодким перцем;
  • часник із гірким перцем;
  • часник у сливі;
  • часникові стрілки;
  • лечо із часниковими стрілками;
  • часник тертий із травами;
  • терті часникові стрілки;
  • часник із лавандою;
  • та новинка – часниковий соус.

Нагадаємо, ми писали, що підприємець Владислав Симочко вирощує часник на площі 3 га в закарпатському селі Тур’ї Ремети. За кілька років рослини адаптувалися до екстремального гірського клімату, а підприємець налагодив продаж часника у місцеві ресторани та переробку часникової продукції.