Теплиця Сумського агроуніверситету отримала сертифікат «Органік Стандарт»
Теплиця Сумського Національного аграрного університету отримала сертифікат «Органік Стандарт» для вирощування перця, баклажана, томата і кавуна.
Про це повідомляє «Органік Стандарт» на своїй сторінці у Фейсбук.
«Результати багаторічної роботи по створенню органічної теплиці були позитивно оцінені Міжнародним сертифікаційним органом в Україні – ТОВ «Органік Стандарт». Отриманий Сертифікат підтверджує що «Органічна теплиця Сумського НАУ» сертифікована згідно з вимогами законодавства України у сфері органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції, а саме перця однорічного, баклажана, помідора, кавуна столового», – йдеться у повідомленні.
В «Органік Стандарт» додають, що Сумський національний аграрний університет є одним із лідерів щодо вирощування сертифікованої органічної продукції серед навчальних закладів України і першим – щодо вирощування органічних овочів в умовах закритого ґрунту.
Читайте також: «Дунайський аграрій» експортує 300 тонн баштанних до Румунії та Німеччини